Pēc omas receptes gatavotie belaši atgādinās bērnības noskaņu, sātīgā šnicele ar sieru un saldo krējumu būs lieliska kopā ar krāsnī ceptiem kartupelīšiem, klasiskais cūkgaļas gulašs būs viegli pagatavojams darbadienas maltītei, bet baltvīnā marinētu steiku vai burgeru, kurā cūkgaļu izcili papildina svaigs ananass un karijs, izmēģini brīvdienās. Lai izdodas garšīgi!
Baltvīnā marinēts cūkgaļas karbonādes steiks
Vīns ēdienam piešķir ne tikai īpašas garšas nianses, bet arī paātrina gatavošanas gaitu, piemēram, gaļa izcepsies ātrāk. Ļaujies eksperimentam, pagatavo pusdienās vai vakariņās sulīgo cūkgaļas karbonādes steiku baltvīna un timiāna marinādē!
Maltās gaļas kebabs
Maltās gaļas kebabs visgardāk pasniegts ar gurķu mērci, salātiem un pitas maizi.
Pufīgie belaši pēc omas receptes
Kad vecmāmiņa uztaisa savulaik daudz apspriestos belašus, mūsu mājās tā ir īpaša ēdienreize. Izdodas tematiskā ballīte. Belaši atgādina mūsu bērnību, un, kas vēl svarīgāk – tos gatavojusi mīļā ome. Tad mēs izbaudām visu procesu, sēžamies pie kopīga galda, uzspēlējam akordeonu, piemeklējam pat tā laika traukus, kas radītu nostaļģisku noskaņu.
Kotletes ar pārsteigumu
Cepeškrāsnī ceptas, gardas kotletes ar pārsteigumu - sīpolu un olu pildījumu.
Austrumnieciskie cūkgaļas burgeri ar svaigiem ananasiem un gurķiem
Kurš teicis, ka burgeri ir neveselīgi? Viss atkarīgs no tā, kāds ir pildījums! Brīvdienu pusdienām vai vakariņām ģimenes vai draugu lokā izmēģini šo interesanto recepti, kurā cūkgaļu izcili papildina svaigs ananass un karijs.
Šnicele ar sieru un saldo krējumu
Šnicele ar saldo krējumu - sieru garda gan karsta ar piedevām, gan atdzisusi uz maizes.
Cūkgaļas gulašs
Vienkārši pagatavojams gulašs ikdienas maltītei.