sacepums
Foto: Shutterstock
Sacepumu burvība ir to vienkāršajā pagatavošanā – cepamtraukā vari sajaukt kopā dažnedažādas sastāvdaļas, kas atrodamas mājās, un rezultāts būs garšīgs. Tikko izņemts no cepeškrāsns, tā aromāts vilinās apēst gardu kumosu. Sacepumu izcilās garšas noslēpuma pamatā ir siera cepurīte vai krēmīga mērce, kas ēšanas baudījumu tikai paspilgtinās. "Tasty" ielūkojās savā arhīvā un izvēlējās garšīgus sacepumus dažādām gaumēm.

Kartupeļus vari pagatavot ar izdomu, izmēģini sildošu kartupeļu sacepumu ar ciedru riekstiem vai fetas sieru un spinātiem, eksotiska garšas nianse būs ar kokosriekstu pienu. Makaronu sacepumu vari pagatavot ar klasisku sieru vai mocarellu un vistas gaļu. Palutināt ģimeni vari, uztaisot divu sieru un garneļu sacepumu. Gards izdosies baklažānu un siera sacepums, kurā rullīšus pilda ar rikotas siera masu. Izmēģini arī jaunu pieeju pelmeņu gatavošanā – sacepumā ar sēnēm un saldo krējumu. Lai labi garšo!

Pelmeņu sacepums ar sēnēm un saldo krējumu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!