Gardajā brūkleņu-bazilika kūkā laima sula un medus spēlējas skābenās un saldās notīs. Enerģiju bez pievienota papildu cukura gūsi no braunija, kas gatavots no auzu miltiem, datelēm, banāniem un kakao. Franču tumšās šokolādes kūka būs sātīga savā garšas pilnībā un pietiks ar nelielu gabaliņu, lai to pilnībā izbaudītu. Burvīgs un gaisīgs kārums būs mandeļu biskvīts ar ābolu krēmu, kas gatavots no mandeļu miltiem un kuram saldumu dod medus. Lai labi garšo!
Pievilcīgā brūkleņu–bazilika siera kūka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit