Agrāko laiku kafejnīcu klasika – kakao krēms ar dzērveņu ķīseli. Reti kurš varēja noturēties, nenogaršojot kādu kumosu, pirms pienāca laiks saldajam ēdienam. Gards būs ziemīgais un maigais vaniļas krēms, kuru papildina skābena ogu mērce. Ja tev gribas ko ļoti kārdinošu un nav laika pavadīt stundu virtuvē, pagatavo biezpiena putukrējumu ar cukurotām auzu pārslām. Kafijas krēms – jauks sākums brīvdienu rītam, deserts, ko apēst ar ķīseli vai pasniegt ar vaniļas mērci. Lai labi garšo!
Vienkāršais kakao krēms ar dzērveņu ķīseli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit