vistu spārniņi
Foto: Shutterstock
Jau iedomājoties vien, nevari sagaidīt, kad sulīgie vistu spārniņi vai stilbiņi būs pagatavoti? Izcilās garšas noslēpums ir tieši vistas marināde, kurai variāciju ir tik daudz – ar medu, citronu, apelsīnu sulu, olīveļļu, sinepēm, ķiplokiem, sojas mērci. "Tasty" no sava arhīva izvēlējās receptes, kuras pagatavojot, ēšanas bauda garantēta.

Vistas stilbiņi sojas mērcē japāņu gaumē būs glazēta vistiņa ar saldskābi asu garšas buķeti. Izmēģini maltīti vienā cepamtraukā – sulīgas vistas kājiņas ar Vidusjūras gardumiem – tomātiem, olīvām, artišoku gabaliņiem un atspirdzinošiem citroniem. Viss vienkāršais ir ģeniāls, tāpēc iepriecini mājiniekus ar krāsnī ceptām vistas kājiņām un karamelizētiem dārzeņiem! Varbūt tev garšos zeltainie vistu spārniņi apelsīnu un čili marmelādē, kas veidos saldskābi asu karameles garoziņu. Lai izdodas un garšo lieliski!

Cepti vistu stilbiņi kraukšķīgā garoziņā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!