Vistas stilbiņi sojas mērcē japāņu gaumē būs glazēta vistiņa ar saldskābi asu garšas buķeti. Izmēģini maltīti vienā cepamtraukā – sulīgas vistas kājiņas ar Vidusjūras gardumiem – tomātiem, olīvām, artišoku gabaliņiem un atspirdzinošiem citroniem. Viss vienkāršais ir ģeniāls, tāpēc iepriecini mājiniekus ar krāsnī ceptām vistas kājiņām un karamelizētiem dārzeņiem! Varbūt tev garšos zeltainie vistu spārniņi apelsīnu un čili marmelādē, kas veidos saldskābi asu karameles garoziņu. Lai izdodas un garšo lieliski!
Cepti vistu stilbiņi kraukšķīgā garoziņā
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit