Vistas stilbiņi sojas mērcē japāņu gaumē būs glazēta vistiņa ar saldskābi asu garšas buķeti. Izmēģini maltīti vienā cepamtraukā – sulīgas vistas kājiņas ar Vidusjūras gardumiem – tomātiem, olīvām, artišoku gabaliņiem un atspirdzinošiem citroniem. Viss vienkāršais ir ģeniāls, tāpēc iepriecini mājiniekus ar krāsnī ceptām vistas kājiņām un karamelizētiem dārzeņiem! Varbūt tev garšos zeltainie vistu spārniņi apelsīnu un čili marmelādē, kas veidos saldskābi asu karameles garoziņu. Lai izdodas un garšo lieliski!
Cepti vistu stilbiņi kraukšķīgā garoziņā
Gardi un kraukšķīgi, grēcīgi neatvairāmie vistu stilbiņi, kuru garša atgādinās populārās "KFC" vistiņas. Īpaši kraukšķīgas garoziņas noslēpums ir marināde ar stipro alkoholu. Šajā receptē tiek izmantots degvīns, bet tas varētu būt arī brendijs. Turklāt ģimenēm ar bērniem nav jāuztraucas par degvīnu, jo tas, stilbiņiem cepoties, izgaros un izzudīs.
Pikantie vistas stilbiņi indiešu gaumē
Pikanti un ātri pagatavojami vistas stilbiņi jogurta marinādē. Pasniedz ar maigu jogurta mērcīti, lai gaļa nebūtu pārlieku asa.
Krāsnī cepta vista ar karamelizētiem dārzeņiem
Viss vienkāršais ir ģeniāls, tāpēc kārtīgā ēdienreizē mājiniekus iepriecini ar krāsnī ceptām vistas kājiņām un apceptiem dārzeņiem.
Cepti vistu stilbiņi apelsīnu un ķiploku glazūrā
Ja meklē ideju citādākam veidam, kā pagatavot ceptus stilbiņus, izmēģini šo recepti, kurā vienu no galvenajām lomām spēlē ne tikai vistas gaļa, bet arī apelsīni, turklāt garšas nianses papildina gatavais Knorr Menu maisījums vistas gaļai ar ķiplokiem.
Krāsnī ceptas vistas kājiņas ar dārzeņiem Vidusjūras gaumē
Vakariņas vienā cepamtraukā – sulīgas vistas kājiņas ar Vidusjūras gardumiem. Šoreiz cepamtraukā gardi izsutinājušies tomāti, olīvas, artišoku gabaliņi un atspirdzinošie citroni.
Vistas stilbiņi burkānos un saldajā krējumā
Vienkārši, bet gardi vistas stilbiņi burkānos un saldajā krējumā.
Vistu stilbiņi citronos un sīpolos
Vistu stilbiņi citronos un sīpolos - jauns vistas pagatavošanas veids, kas lieliski garšos kopā ar rīsiem.
Zeltaini vistu spārniņi apelsīnu-čili marmelādē
Mazliet citādi vistu spārniņi – marinēti aromātiski pikantajā apelsīnu-čili marmelādē, tie veido gardu, saldskābi asu karameles garoziņu.
Vistas stilbiņi ar saldajiem kartupeļiem un 'chimichurri' mērci
Vienkāršs ēdiens, bet tajā pašā laikā "ar odziņu", – sulīgi vistu stilbiņi, kas izmarinēti laima sulas mērcē. Gaļu pasniedz kopā ar cepeškrāsnī apceptiem saldajiem kartupeļiem un pikanto "chimichurri" mērci, kurā mijas ne vien asais čili, bet arī svaigi pētersīļi un koriandrs.
Vistas stilbiņi sojas mērcē japāņu gaumē
Ļoti vienkārša un garda vistas stilbiņu gatavošanas recepte. Ja pacietīgi sutināsi stilbiņus, līdz marināde būs iztvaikojusi, iegūsi lipīgi glazētus vistu stilbiņus ar saldskābi asu garšas buķeti.
Vistu spārniņi sojas-medus mērcē
Vistu spārniņi ar medus,ingvera un sojas mērci.
Cepti vistas stilbiņi sinepju un estragona mērcē
Ļoti ērts vakariņu ēdiens, cepeškrāsnī vienā pannā cepot vistas stilbiņus ar dārzeņiem. Garšas buķeti noapaļos bagātīgā un aromātiskā sinepju un estragona mērce.
Krāsnī cepti vistas stilbiņi un ķirbji ar granātābola sēkliņām
Kārtīgas vakariņas vienā lielā cepeškrāsns pannā – ķirbji ar iepriekš novārītiem vistas stilbiņiem, sīpoliem un ķiplokiem, kā arī saldeni skābām granātābola sēkliņām. Vistu var arī iepriekš nevārīt, iemarinējot to eļļā un garšvielās dažas minūtes pirms cepšanas. Taču tad cepšanas laiks būs ilgāks.
Pikanti cāļa stilbiņi ar medu un apelsīniem
Saldi skābi, aromātiski un ar čili asumiņu cāļa stilbiņi. Piemēroti greznākām vakariņām un nelielām viesībām.
Vistu stilbiņi ar citronu
Vistu stilbiņi ar citronu - tik gardi, ka prasās vēl.
Vistas spārniņi jamaikiešu gaumē
Eksotiskā marinādē pagatavoti vistas spārniņi, par kuru izcilo garšu gādā saldie jamaikiešu pipari. Piemēroti cepšanai ne vien uz grila, bet arī cepeškrāsnī. Lieliski garšos kopā ar rīsiem un lapu salātiem.
Neaizmirstamie Trīnes spārniņi ar kečupu
Šie cāļa spārniņi karstajā tomātu kečupa marinādē, reiz pagatavoti, kļūst par ēdienu, ko gatavo regulāri - tik garšīgi tie ir! Pagatavo kā pamatēdienu vai karsto uzkodu, labi garšo arī auksti. Mums gan nav gadījies nogaršot aukstus, jo tie pazūd no šķīvjiem vienā acumirklī!