Grilēts lasis
Foto: Shutterstock
Brīvdienas ir domātas tam, lai tās izbaudītu pilnībā un svinētu ģimenes lokā. Ar skaisti klātu galdu, smiekliem un jokiem un bagātīgu maltīti. Un, ja piemājas veikalā saldētajām jūras veltēm tiek piedāvāta ievērojama atlaide, daudz nedomā, ķer lielo lomu! No "Tasty" apjomīgā recepšu arhīva esam izvēlējušies vairākas zivs un jūras produktu receptes, ko atzinīgi novērtēs arī tie, kas ikdienā neizvēlas šādus ēdienus.

Restorāna cienīgu maltīti baudi, pagatavojot mīdijas baltvīna mērcē ar ķirštomātiem un čorizo. Lieliski garšos garneles ar ķiplokiem un papriku saldajā krējumā. Izmēģini aromātisko lasi ar pesto un siera cepurīti vai fritētus tīģergarneļu kumosiņus ar ķiploku majonēzi. Lai izdodas garšīgi!

Mīdijas baltvīna mērcē ar ķirštomātiem un čorizo

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!