Eksperimentē ar pelmeņiem un izmēģini krāsnī gatavotu sacepumu ar sēnēm un saldo krējumu. Ar saldētajiem dārzeņiem pagatavo gardu siera desas zupu. Ungāru gulašzupa būs tik sātīga un bieza, ka varēsi iztikt bez cita pamatēdiena. No cūkgaļas vai liellopa kakla karbonādes pagatavo stroganovu ar sēņu mērci. Pannā ceptā vistiņa būs lieliska ar sēnēm no saldētavas krājumiem. Brīvdienās nogaršo ar ogām bagātīgi pārklātu kūku vai ogu ķīseli ar biezpiena krēmu. Lai labi garšo!
Pelmeņu sacepums ar sēnēm un saldo krējumu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit