Eksperimentē ar pelmeņiem un izmēģini krāsnī gatavotu sacepumu ar sēnēm un saldo krējumu. Ar saldētajiem dārzeņiem pagatavo gardu siera desas zupu. Ungāru gulašzupa būs tik sātīga un bieza, ka varēsi iztikt bez cita pamatēdiena. No cūkgaļas vai liellopa kakla karbonādes pagatavo stroganovu ar sēņu mērci. Pannā ceptā vistiņa būs lieliska ar sēnēm no saldētavas krājumiem. Brīvdienās nogaršo ar ogām bagātīgi pārklātu kūku vai ogu ķīseli ar biezpiena krēmu. Lai labi garšo!
Pelmeņu sacepums ar sēnēm un saldo krējumu
Опубликованные материалы и любая их часть охраняются авторским правом в соответствии с Законом об авторском праве, и их использование без согласия издателя запрещено. Более подробная информация здесь