Ar rozīnēm un rīvētu citrona miziņu – tādi ir klasiskie plācenīši, taču ļaujies radošumam un izmēģini tos pagatavot ar zemesriekstu sviestu vai krēmsieru. Varbūt tu izvēlēsies plācenīšus vēl kraukšķīgākā variācijā – ar mannas panējumu, kas tos padara stingrākus un arī kārdinošus pat tad, ja paspējuši atdzist. Plācenīšus vari veidot arī no biezpiena un pilngraudu miltiem. Lai izdodas nesteidzīgs brīvdienu rīts un labi garšo!
Ātrie biezpiena plācenīši jeb 'sirņiki'
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit