Biešu zupa, veģetāra vai ar gaļu, garšo teju visiem. Vasarā to gatavojam ar kefīru, bet rudenī vai ziemā – ar saknēm, gaļu. Biešu zupu var gatavot uz gaļas buljona bāzes, izmantojot malto gaļu, kūpinātas ribiņas vai pievienojot zupai gaļas frikadeles. Ja vēlies zupu bez gaļas, tad dārzeņus labāk pirms tam apcept, tad garša būs izteiksmīgāka. Izmēģini biežu zupas recepti ar skābajiem kāpostiem vai vistas girosu. Bet, ja klasiskā biešu zupa apnikusi, pagatavo biezeņzupu ar zilo sieru vai tomātu-biešu biezzupu.
Tomātu un biešu biezzupa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit