Pikanto Tom Yum zupu vari pagatavot pēc savas patikas, pievienojot tās sastāvdaļas, kas tev garšo. Šīs zupas noslēpums ir tieši kokosriekstu piens un Tom Yum pasta, kas to padara reizē krēmīgu un ļoti asu. Bet, kad visas ierastās kartupeļu sacepumu versijas jau apnikušas, ir laiks izmēģināt ko jaunu. Tieši kokosriekstu piens, ķiploki un rīvēta laima miziņa kartupeļiem piešķirs pavisam jaunu un nenoliedzami lielisku garšu.
Vai arī tev gadījies, ka iegādātais ziedkāposts ilgi gaida savu kārtu, jo gluži vienkārši trūkst izdomas, ko gardu no tā pagatavot? Tad izmēģini vienkāršu, kokosriekstu pienā sutinātu ziedkāpostu recepti. Savukārt, ja vēlies mājās pagatavot restorāna cienīgu ēdienu, tad tev patiks mīdijas taizemiešu gaumē. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit