kūka bez cepšanas
Foto: Shutterstock
Ja mājās nav cepeškrāsns vai vienkārši negribas atkal stāvēt pie plīts, pagatavo kūku bez cepšanas! Kūkas vienmēr uzlabo noskaņojumu, piešķir dienai svētku sajūtu, un mājinieki būs sajūsmā par gardo kārumu. Vismaz trīs iemesli, lai pagatavotu kūku! "Tasty" no sava arhīva izvēlējās idejas, lai tu varētu iedvesmoties savai īpašajai kūkai.

Karaliskā šokolādes kūka ir variācija par tik iecienīto un gardo "Saldo bruneti", kuru vari papildināt ar riekstiem un marmelādi. Īpaši garda izdosies banānu kūka "Banoffee", ko bagātina vārīts iebiezinātais piens un saldais krējums. Noteikti neliks vilties arī vienkāršā prjaņiku kūka ar banāniem un krējumu, ko var uztapināt nieka desmit minūtēs, ja vien visas sastāvdaļas ir pa rokai.

Izmēģini siera kūku ar cepumu un sviesta pamatni, gardu krēmsiera un kondensētā piena pildījumu un vīnogām pa vidu. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!