Cepeškrāsnī sautēta jēra gaļa ar baklažāniem – aromātiska un labi garšos kopā ar rīsiem vai kartupeļiem. Baklažāni rīvmaizē būs maiga piedeva pie sautētas gaļas, kotletēm vai liellopa gaļas. Vienkārši un sātīgi izdosies cepeškrāsnī cepti baklažāni, kas pildīti ar malto gaļu un rīsiem. Izmēģini itāliešu iecienīto recepti – ar mocarellu pildītus baklažānus aromātiskā tomātu mērcē vai arī gruzīnu virtuves ēdienu – dārzeņu sautējumu adžapsandali. Tev varētu patikt arī tradicionālais Balkānu un Vidusjūras valstu ēdiens – musaka, kuru gatavo cepeškrāsnī – no baklažāniem, kartupeļiem un gaļas, bagātīgi pārlejot ar mērci. Lai labi garšo!
Baklažānu un paprikas pastēte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit