Svaigā gaisā ēstgriba dubultojas, un vislabāk dūšu piesiet ar ēdienu, kas gatavots lielajā katlā turpat uz ugunskura. Lai virums ātrāk būtu gatavs, soļankas pamatu vari pagatavot jau mājās, tad piknika vietā atliks virumam pievienot tikai kartupeļus un ūdeni. Savukārt zivju zupa ir jāvāra uz ļoti lēnas uguns, tieši tādēļ zivju zupa virs ugunskura sanāk tik ļoti garda. Un, protams, zivju zupa vārīta virs ugunskura nozīmē, ka zivis ir tikko noķertas.
Uz oglēm gatavota dārzeņu un gaļas sautējuma garšas jauda slēpjas tā vienkāršajā pagatavošanā: visu sagriež, saliek kopā un liek karsēties uz karstām oglēm. Kamēr notiek sautēšanās process, pavāram ir brīvs laiks citām nodarbēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit