Protams, būs daudzi, kas teiks, ka īpaši gardu vafeļu pagatavošanai vislabāk der seno laiku vafeļu panna, taču, arī mūsdienīgā pannā taisītas vafeles var izdoties ļoti labas. Vajag vien ievērot dažas nianses. Ja pagatavotā mīkla būs par biezu, tad tās būs grūti sarullēt. Ja mīklā būs vairāk cukura, tas būs kraukšķīgākas. īpaši pufīgas būs vafeles, kas gatavota no kefīra vai paniņām. Lai vafeles izceptos vienmērīgi, kārtīgi uzkarsē vafeļu pannu, un ja mīklā ir diezgan daudz sviesta, tad nepārcenties ar pannas ietaukošanu. Lai labi garšo!
Pufīgās biezpiena vafeles brīvdienu vēderpriekiem
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit