Ja gatavo vistas gaļas marinādi, pamēģini šādi: ņem atkaulotus vistas šķiņķīšus, pieliec grieķu jogurtu, apelsīnu un tā sulu, svaigu baziliku, mazliet timiāna, mazliet ķimeņu, sāli, piparus un visu bļodā samaisi. Taisi marinādi iepriekšējā dienā. Ja vēlies vistas šašliku austrumu gaumē, tad vistai vari pievienot kumīnu, kariju un laima sulu.
Cūkgaļai izvēlies vairāk zaļumu, sīpolus, pētersīļus, sāli un piparus, maltu koriandru, pavisam viegli pievieno etiķi mitrumam un gāzētu ūdeni, un obligāti cukuru, kas piešķirs karamelizētu garšu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit