Kā ēdīs? Sākumā – skaidra lieta, ar dillēm un sviesta pikucīti virsū, kas izkūst acu priekšā. Viss tik smaržīgs, tik apetītlīgs, ka šķiet, gandrīz nekas vairāk nav vajadzīgs. Savā vienkāršībā un tīrajā vasaras garšā karaliska maltīte. Ja vēl kādi uz ātru roku kefīra mērcītē iegriezti zaļie salāti ar redīsu sarkanbaltajām ripiņām – laime! Un kur tad vēl jaunie kartupelīši ar gaileņu mērci un mazsālītu gurķīti – tā jau ir klasika, bez kuras vasara nav iedomājama. Ar jaunajiem kartupeļiem katra ēdienreize vasarā var kļūt par maziem svētkiem. Svinam dzīvi, svinam vasaru!
Folijā cepti jaunie kartupeļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit