brušeta, karstmaize, cepti tomāti, karstmaize ar tomātu, itāļu virtuve
Foto: Shutterstock
Sācies ugunīgā tomāta laiks! Vārām tomātu maigās mērcēs un niknos vīriešu zaptes brūvējumos, bāžam tomātu burkās un lejam pudelēs - viss ziemai, viss ziemai. Bet kā tad ar šodienu?

Cepam tomātmaizes! Šodien, tūlīt un tagad. Kas tev pirmais nāk prātā, domājot par ugunīgo tomātu?

Karsti kūpošs, vēl gandrīz savā sulā un krāšņumā burbuļojošs tomāts ar staipīgu mocarellu uz picas ar kraukšķīgu maliņu?
Viegli pajucis, smaržīgs tomāts uz karstmaizes ar vēl čurkstošu cauraudzīti un kūstoša siera cepurīti?
Tomātu salsa uz itāliski karstas brušetas ar zeltainu un kraukšķīgu sīpola ripiņu un svaigu bazilika lapu?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!