Kartupeļu sacepums, kartupeļu gratini
Foto: Shutterstock
Par godu kartupeļu talkām visa Latvijā, par godu stādītājiem un par godu racējiem un galu galā – par godu pašam kartupelim šovakar liekam krāsnī kartupeļu sacepumu. Jo mums garšo kartupeļi un mēs mīlam kartupeļus. Tā ir!

Un nav ko kautrēties – arī kartupeļus var mīlēt. Un kā lai tos nemīl! Nekas tā nepabaro visos un visādos laikos kā kartupelis. Nekas tā nesasilda, nenomierina un nepadara laimīgu, kā tikko no krāsns nācis kartupeļu sacepums. Ar viegli apdegušām, kraukšķīgām maliņām, brūngani sacepušu virsiņu, ar sulīgu gaļiņu un zeltaini saceptu sīpoliņu pa vidu saldā krējuma mērcē… Mīļo pasaulīt, cik garšīgi!

Čagans kartupeļu un olu sacepums ar bekonu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!