Foto: Shutterstock
Runā, ka Latvijā beidzot ienākušies banāni. Daudz, daudz banānu. Tā ir zīme – gardām lietām būt! Banāni satur gana daudz vitamīnu un triptofānu, kas organismā sintezē laimes hormonu – serotonīnu. Un laimes nekad nevar būt par daudz, vai ne tā?

Vēl stingri banāni būs piemēroti smūtijiem, augļu salātiem, ievārījumiem, plātsmaizēm, banānmaizēm, dekorēšanai, savukārt ļoti gatavi un mīksti banāni lieliski noderēs pankūku gatavošanai, mafiniem, dažādiem krēmiem un pat saldējumam.

Šajā nedēļā, kad no visām pusēm banāni gluži vai uzbrūk, "Tasty" iesaka lērumu ideju, kā likt lietā šo augli, ja aiz prieka par zemo cenu gadījies nopirkt tā pavairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!