Karstmaizes ar olu
Foto: Shutterstock
Ir rīti, kuros gribas iekosties kā kraukšķīgā karstmaizītē. Ir rīti, kad gribas ilgāk pabūt kopā pie brokastgalda un izbaudīt kopābūšas un garšīgās ēšanas laimīti.

Karstmaizītes vienmēr ir laba ideja. Tāpēc šorīt brokastīs viņas – ar sieru, ar šķiņķi, ar tomātiem, ar olu, kas nu mājās un ledusskapī atrodams. Vispār tā ir viena brīnišķīga karstmaizīšu īpašība: ja vien mājās ir maize, var uzskatīt, ka karstmaizītes jau ir izdevušās. Viss pārējais ir tikai fantāzijas lidojums!

Piemēram, cepšana. Karstmaizītes cepeškrāsnī – tā, protams, ir klasika. Piekritīsiet, skats, kā siermaizītes, viegli uzburbuļojot, apbrūnē aiz cepeškrāsns stikla, ir pilnīgi nesamaksājams. Un tā smarža! Un tas brīdis, kad tās ugunīgi karstas izņem no krāsns un uzreiz gribas nolauzt kraukšķīgās, sierainās mežģīnes maliņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!