Biezpiena plācenīši
Foto: Shutterstock
Dienās, kad kāds aizmirsis ieslēgt sauli, biezpiena plācenīši kā tādas mazas saulītes padara skatu uz dzīvi gaišāku – sasilda vēderu, ielīksmo prātu, un tad jau var atkal ķerties pie sniega tīrīšanas un citiem pasaules glābšanas darbiem.

Plācenīši ir jauki savā pieticībā – ja vien mājās ir biezpiens, pat drusku pastāvējis, kāda ola un saujiņa miltu vai mannas, plācenīši, var uzskatīt, jau čurkst uz pannas. Karote krējuma vai kāds ievārījums, varbūt pat lāceņu – ohoho, tās jau ir dzīres!

Skaidrs, ka visgaršīgākie biezpiena plācenīši sanāk, ja tos cep uz plīts, kurā murrā dzīva uguns – bet visu jau nevar gribēt. Ja vien plīts ir vispār, biezpiena plācenīšu jautājums ir tikpat kā atrisināts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!