Runājot par skolu, domas dalās. Dažiem mūžīgās šķelto zirņu biezputras skolas pusdienās iespiedušās atmiņā un apnikušas uz visu mūžu. Savukārt dažiem tā skolas biezputras garša liekas īstākā, un, pašam gatavojot, nesanāk.
Kā jau ar daudz ko, arī šķeltos zirņus jāprot pagatavot. Arī gaumes ir dažādas – kādam tīk, ka biezputra ir tīrs zirnīšu sajaukums, kādam patīk pielikt klāt burkānus, kāds to padara par īstu sātīguma bumbu, pievienojot arī kartpuļus un uz pannas sačurkstinātu cauraudzīti vai saceptas sulīgas desiņas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit