Miltainie kartupeļi kārtīgi samīcīti ar piestu vai pat izberzti caur kādu virtuves gadžetu, tā, lai ne mazākais kunkulītis netraucētu baudīt kartupeļu biezputras samtaino krēmīgumu. Sīpoli ir sīksīki sakapāti, piens ir sakarsēts (aukstu pienu pieliet karstai biezputrai ir gastronomisks grēks!) un uzmanīgi ieliets biezputras mīlīgajās "mišelina" krunciņās.
Viss sakults un uzlikts uz uguns līdz pirmajam burbulim, biezputra garšīgi nopūšas un – buhhh! – izšauj to gaisā. Gatavs! Lielā bļodā iekšā un uzreiz uz galda! Kartupeļu biezputra jāēd karsta!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit