Mafini nudien ir ideāli. Vienkārši un diezgan ekonomiski pagatavojami, viegli pārvadājami un baudāmi vairākas dienas. Un vajag pavisam maz, lai, klasisku mafinu recepti mazliet papildinot, piemēram, ar šokolādes gabaliņiem vai dzērvenēm, varētu uzcept ļoti apetītlīgu un īpašu gardumiņu. Šokolādes gabaliņi, kas lēni kūst mutē – iedomājoties vien, sagribas tādā mafinā iekosties uzreiz! Savukārt, iemaisot mufinu mīklā lielogu dzērvenes, tie uzreiz izskatās pēc īstiem Ziemassvētku kēksiņiem. Apsienam ar sārtu lenti, pieliekot klāt kanēļa standziņu – un garda un veselīga dāvaniņa mīļam kolēģim gatava!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit