Tradīcijās spēks – un paaudžu paaudzēs mantotas receptes un ielāgotas virtuves gudrības mūs glābušas vienmēr un izglābs arī šajos Ziemassvētkos. Bet, ar visu cieņu pret omītes receptēm un to, kā kāpostus vienmēr štovējusi mamma, laiku pa laikam jau iešaujas prātā arī dažas ķecerīgas domas, vai ne? Piemēram. Vai kāpostiem tiešām jābūt tik šausmīgi trekniem, kā ome taisa? Varbūt šogad pamēģināt to recepti ar sarkanvīnu un apelsīniem? Varbūt tiešām piešaut klāt medu? Vai iestātos pasaules gals, ja štovētu kāpostus kopā ar kariju un čili?
Nu tad tā: ir īstais brīdis izmēģināt noštovēt kāpostus ar kādu jaunu garšas niansi – kas zina, varbūt kļūs par klasiku un ģimenes leģendu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit