Foto: Shutterstock
Pēc Jaunā gada svinībām daudziem no mums kādu brīdi likās: es nekad vairs neēdīšu (vispār laikam arī nedzeršu). Gadās! Taču skaidrs, ka tas bija tikai mirkļa vājums. Neticami, bet – kad 1. janvāra brokastis ar pērnā gada rasolu, siļķi kažokā, šampanieti un pīrāgiem dienas gaitā kaut kā līgani pievārētas, uz vakarpusi... Atkal sagribas ēst! Bet kurš gan vēlas iet uz veikalu? Iztiksim ar to, kas mājās.

Iespējams, ne viss ir apēsts. Piemēram zirņi. Tas nekas, ticējumu par neapēsto zirņu pārvēršanos asarās vispār aizmirstam! Zemāk ir dažas receptes, kā vārītus pelēkos zirņus pārvērst garšīgos ēdienos.

Arī vārītos kartupeļus, štovētos kāpostus, cepeti, žāvēto vistiņu, desu un vēl šo to, ar ko vairs negribas knakstīties, var iestrādāt dažādos karstos ēdienos. Jo nu ir tas brīdis, kad pēc ledusskapja virināšanas visas dienas garumā atkal sāk gribēties kaut ko karstu un sātīgu, vai ne? Nākam palīgā ar idejām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!