Iespējams, ne viss ir apēsts. Piemēram zirņi. Tas nekas, ticējumu par neapēsto zirņu pārvēršanos asarās vispār aizmirstam! Zemāk ir dažas receptes, kā vārītus pelēkos zirņus pārvērst garšīgos ēdienos.
Arī vārītos kartupeļus, štovētos kāpostus, cepeti, žāvēto vistiņu, desu un vēl šo to, ar ko vairs negribas knakstīties, var iestrādāt dažādos karstos ēdienos. Jo nu ir tas brīdis, kad pēc ledusskapja virināšanas visas dienas garumā atkal sāk gribēties kaut ko karstu un sātīgu, vai ne? Nākam palīgā ar idejām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit