Retais produkts tā atgriež pie ierastās dzīves kā ola brokastīs. Brīvdienās olas var pagatavot īpašāk, sākot no gatavošanas pannā, beidzot ar cepšanu cepeškrāsnī un pat mufinu pannā. Un šodien ir tā jaukā diena, kad var nesteigties un padomāt, ko uzmeistarosi brokastīs. Tā, lai sātīgi, garšīgi un varbūt pat – neparasti.
Varbūt gatavot gaisīgu un maigi pufīgu omleti franču gaumē? Bet varbūt gribas ko sātīgāku, kur ar olu kopā saceptas sēnes, desiņas, kartupeļi, vēl sieriņš pa virsu... Kas zina, varbūt šis ir rīts, kad izmēģināt slaveno šakšuku – tomātos ceptas olas ar dārzeņiem!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit