biezzupa
Foto: Shutterstock
Leģendas vēsta, ka zupu iespējams izvārīt pat no cirvja kāta. Kādēļ ne! Ja zupas vārītājs zina, ko dara, viņš virumā var peldināt kaut lakādas somiņu – zupa tik un tā izdosies izcila. Lai sasniegtu īstu garšu kosmosu, gaļa tiešām nav obligāta.

Zupa, kā zināms, ir visu ēdienu mamma. Un kāds ir mammas uzdevums, sūtība un būtība? Pabarot, sasildīt, samīļot, nomierināt un radīt sajūtu, ka esi mājās. Kārtīga zupa paveic visus šos uzdevumus ar uzviju.

Kārtīga zupa – šis ir tāds plašs jēdziens pat tad, ja gaļu izslēdzam no saraksta. Dārzeņi, graudaugi, garšvielas un citas ēdamvielas var paveikt tādus brīnumus, ka tik turies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!