Kur olas, tur majonēze! Ja gribam būt precīzāk, tad pati majonēze ir olas pārvērtību rezultāts, kur olu dzeltenumu braši tiek saputoti ar etiķi, eļļu, garšvielām un citronu sulu.
Taču – nenorakstīsim šo Francijā dzimušo mērci tikai kā olu uzlabotāju! Majonēzei pa spēkam ir daudz, daudz vairāk. Šoreiz apiesim sadaļu, kur majonēzi iesaka smērēt matos kā masku spīdīguma iegūšanai, vai iesmērēt istabas augus. Arī eņģu ieeļļošanu vai nagu kutikulas mīkstināšanu ar majonēzi neiztirzāsim. Ļausim majonēzei izpausties vietā, kur tā dzimusi – virtuvē!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit