Priekšpēdējais. Sparģeļi bekonā
Foto: Shutterstock
Ar gardu kraukšķi pārlūzt sparģeļa kātiņš – pats svaigumiņš, pats labumiņš! Verdošā ūdenī iekšā, veikli ārā un uz pannas! Sviestā apcepti pirmie sparģeļi ir īstas dzīres. Vēl klāt glāzi auksta rislinga un – esi sveicināta, sparģeļu sezona, esi sveicināts, gardēžu pavasari!

Sparģeļu sezonas sākumu gardēži gaida kā mazus dzīves svētkus. Baudāmi gan vieni paši, gan kopā ar gaļu, zivi, kartupeļiem, olām, zemenēm, salātiem, sparģeļi piešķir īpašu izsmalcinātību un seksīgu kraukšķi ikvienai ēdienreizei.

Sparģeļu svaiguma knifi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!