Taisnība ir – nav liela māksla nosaukt ēdienu par tādu vai šitādu gaļu ar izkausētu sieru vai tādu un šitādu saldēdienu ar bezē. Siera kažociņš vai bezē cepurīte – tas jau skan daudz jaukāk, sulīgāk un daiļrunīgāk!
Ēdienu nosaukumi ir rakstniecības žanrs, un mēs nudien esam radoši. Mēs spējam izdomāt tik daiļrunīgus, skaistus, interesantus ēdienu nosaukumus! Viens no žanriem ir ēdienu "apģērbi". Ir vismaz četri veidi, kā "apģērbjam" ēdienu, un var tikai pabrīnīties, cik precīzi tāds nosaukums atbilst ēdiena būtībai!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit