Vistas kājiņas tiešām ir brīnišķīgs produkts – tās ļaujas dažādiem kulināriem pavērsieniem. Gan šmorēšanai saldā krējuma un šampinjonu mērcītē, gan cepšanai pannā uz plīts, cepeškrāsnī, tadžīnā vai ātrvārāmajā katlā.
Turklāt pagatavot iespējams faktiski jebko – gan brūnās kraukšķīgās vistu kājiņas, tādas, ko pasniedz vistu kājiņu restorānos, gan tās, jau minētās, mīlīgi un mājīgi dažādās mērcēs sašmorētās; gan saceptas zeltaini brūnas, čurkstinoties pašas savos tauciņos, gan ceptas kopā ar kartupeļiem un citiem dārzeņiem. Gardumu gardumi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit