Oriģinālās paniņas ir blakusprodukts, kas rodas, no krējuma gatavojot sviestu. Tās sarūgstot pārvēršas atspirdzinoši skābenā dzērienā, kas vienlīdz labi noder gan kūkām un kēksiem, gan kokteiļiem un aukstajām zupām.
Veikalu plauktos gan lielākoties var atrast paniņu pakaļdarinājumu, kas ir saraudzēts vājpiens. Tā vai citādi, bet abiem strebekļiem ir izcili maz kaloriju, kas tos ierindo pludmales sezonas gaidīšanas ēdienkartē.
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasDesertiPankūkasPaniņasVeselīgi produktiSmūtiji un dārzeņu kokteiļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit