"Ko mēs ēdam rīt pusdienās?" šis pielādētais jautājums bieži izskan pie vakariņu galda un liek saspringti domāt. Jā! Ko lai ēd pusdienās! Ja vakariņas pagatavotas ar uzviju, tad var mēģināt izlīdzēties un uzsildīt tās nākamajā dienā. Vē! Sildīts ēdiens – gardēži un estēti noteikti sarauc pieri, bet kunģī iemetas krampis no domas vien. Visbiežāk pāri paliek tieši piedevas – zivs un gaļa diezgan braši tiek nokopta jau vakariņās.
Viens risinājums ir pagatavot kādu sacepumu no pāri palikušajām piedevām, bet ko iesākt, ja tam nav laika, gribēšanas un tas neatbilst taviem ēšanas standartiem? Tad jārada auksta ēdiena recepte!
PusdienasPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniSalātiGaļas salātiMakaronu salātiDažādi salātiKartupeļu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit