pastas salati
Foto: Shutterstock
Dažādi salāti ir ideāla uzkoda steidzīgajiem, tos ērti paņemt līdzi uz darbu, tos viegli notiesāt gan pie galda, gan parkā. Tādēļ, kad gatavo vakariņas, piedevas izvāri tā pavairāk, jo no tām nākamajā dienā var tapt sātīgi un gardi salāti!

"Ko mēs ēdam rīt pusdienās?" šis pielādētais jautājums bieži izskan pie vakariņu galda un liek saspringti domāt. Jā! Ko lai ēd pusdienās! Ja vakariņas pagatavotas ar uzviju, tad var mēģināt izlīdzēties un uzsildīt tās nākamajā dienā. Vē! Sildīts ēdiens – gardēži un estēti noteikti sarauc pieri, bet kunģī iemetas krampis no domas vien. Visbiežāk pāri paliek tieši piedevas – zivs un gaļa diezgan braši tiek nokopta jau vakariņās.

Viens risinājums ir pagatavot kādu sacepumu no pāri palikušajām piedevām, bet ko iesākt, ja tam nav laika, gribēšanas un tas neatbilst taviem ēšanas standartiem? Tad jārada auksta ēdiena recepte!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!