zemeņu kūka
Foto: Shutterstock
Jāņu galdam piestāv zemeņu kūka, bet pie karstas krāsns stāvēt negribas? Darinām zemeņu kūku bez cepšanas – gardu, krēmīgu, garšā izsmalcinātu un bagātīgu!

Zemenes kopā ar krēmsieru vai jogurtu un nedaudz vaniļas dažādās kombinācijās, plāna, kraukšķīga, garšīga pamatnītes kārtiņa – tas ir jūnija hits. Viss vasaras svaigums un saldums vienā kūkā!

Vēl jau arī rabarberi ēdami, zemenes kopā ar rabarberiem veido īpaši svaigas, saldenskābas garšas kombinācijas. Savienojumā ar jogurta vai krēmsiera krēmīgo substanci, kopā var sakult tādu kūkas krēma kārtu, ka bauda pilnīga!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!