grilēts arbūzs
Foto: Shutterstock
Uz grila var likt gandrīz visu! Nu jā, cita lieta vai to visu pēc tam var ēst. Taču ir produkti, kas uz grila iegūst jaunas, neparastas un neticami baudāmas garšas nianses. Reizēm vērts iziet mazliet ārpus rāmjiem un ļauties kādai neprātībai!

Piemēram, vērts pamēģināt, kā garšo grilēts arbūzs. To var grilēt, šķēlītes apsmērējot ar olīveļļu un pārkaisot ar sāli un pipariem, vai arī apsmērējot ar olīveļļu un vēl karstus pārlejot ar medu vai kļavas sīrupu.

Līdzīgi var grilēt kivi. To sagriež pabiezās šķēlēs, apsmērē ar olīveļļu un uzkaisa nedaudz sāls. Pasniedz ar vaniļas saldējumu. Neparasti saderīgi un garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!