Galu galā, kurš teicis, ka aukstajai zupai jābūt tikai visu toņu rozā vai baltai ar zaļiem diļļu raibumiņiem? Ir arī aukstās zupas dažnedažādās zaļās un sarkanās nokrāsās, sākot no maigām un atspirdzinošām, beidzot ar pikantām un uzmundrinošām. Un visas – aukstas!
Dienvidzemēs dzīvojošie aukstās zupas mākslu izkopuši gadsimtiem ilgi. Taču arī paši šajās karstajās vasarās esam sākuši piešauties dažādām kefīra krīzēm un eksperimenta kārtībā radījuši visādus lieliskus “bezrecepšu” variantus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit