Lai tiktu līdz ķiršu gardumiem ir viena blakne – ķiršu gaļas atbrīvošana no kauliņiem. Tā tajā dzīvē iekārtots, par visu jāmaksā! Taču, ja atrodi kauliņu izņemšanas metodi, kura padodas vislabāk, tad tālāk jau tikai tehnikas noslīpēšanas jautājums, vienlīdz ātri ies gan ar nazi, gan matadatu vai pudeļu kakliņa metodi. Ja virtuvē vieta atļauj, var iegādāties (vai vēl labāk – aizņemties) ķiršu kauliņu izņemšanas uzparikti. Idejas, kā atbrīvoties no kauliņiem, var lasīt arī šeit.
Kad nu ķirši atkauloti, laiks ķerties pie gatavošanas!
Buberti un uzpūteņiSaldējumsLimonāde un kvassPankūkasPlātsmaizesTortes un kūkasĶiršiĶiršu saldējumsĶiršu kūka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit