ābolkūka
Foto: Shutterstock
Stāsts par Ievu un Ādamu Paradīzes dārzā ir vienkāršs. Ne jau Ievas sniegtajā ābolā viņš iekodās. Ne jau ābolā. Bet ābolkūkā! Laiks arī mums visiem saldi sagrēkot tepat uz zemes un saldi kost sezonas pirmajās ābolkūkās, ābolmaizēs, ābolu plātsmaizēs un visos citos brīnišķīgajos izstrādājumos.

Grēkošana atmaksājas! Kad Ievu no Paradīzes dārza iedzina virtuvē, viņa izdomāja, ka virtuve tagad būs viņas paradīze, Ādams nopirks viņai cepeškrāsni, un, dieviņ tētīt mīļo, mēs vēl paskatīsimies, kuram te klāsies labāk!

Tā viņa ar to aizkosto ābolu rokā, tikko no Pradīzes dārza izdzīta, nolēma, un tieši tā, iespējams tapa pirmā ābolkūka uz zemes. Ābols, debešķīgi salds, mazliet sievišķīgu dusmu, iespējams, no kādas čūskas uzzināta recepte, nu, un vēl dažas zemes lietiņas: milti, olas, cukurs un vēl šis tas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!