"The Kitchn" piedāvā vairākus variantus, kā nepārtērēties, ja esi sapratis, ka veselu nedēļu nebūs laika gatavot. Protams, neēst nav iespējams, bet ēst ārpus mājām ir dārgi. Tiem, kas nolēmuši tomēr pasūtīt maltīti vai dodies paēst kaut kur ārpus mājām, der paturēt prātā dažus ieteikumus, kā iztērēt nedaudz mazāk. Viena no lietām, protams, ir pievērst uzmanību īpašajiem piedāvājumiem – pusdienu piedāvājumi, atlaides noteiktos laikos, atlaides konkrētiem ēdieniem. Iespējams, uzreiz vari iegādāties ēdienu vairākām maltītēm, piemēram, picu gan jau varēsi ēst arī nākamajā dienā. Tāpat atceries, ka bieži papildus maksā par dažādām piedevām un papildinājumiem, bez kā varētu iztikt. Eiro par kečupa vai majonēzes šļuku? To noteikti vari ietaupīt.
Protams, nekad nenāk par skādi pārbaudīt saldētavu. Liela daļa cilvēku tās saturu zina no galvas, bet, iespējams, tur glabājas kāda līdz galam neiztukšota pelmeņu paka vai periodos, kad aizrāvies ar ēst gatavošanu, sagatavotas maltītes, par ko esi aizmirsis.