Svētki, protams, nav iedomājami bez kārtīgas rasola bļodas, taču ir tik daudz citu salātu, kurus pagatavot un baudīt teju nedēļas garumā – no Ziemassvētkiem līdz gadumijai. Īpaši skaisti un estētiski izskatīsies salātu kārtojumi, kas kārtu pa kārtai likti caurspīdīgos traukos, individuālās glāzītēs un citādi ietērpti ēdāju priekam.
Absolūtā klasika kārtoto salātu žanrā ir "siļķe kažokā" – ar siļķi, bez siļķes, ar bietēm, bez bietēm, lielā traukā likta, vainaga formā kārtota, ar granātābolu karmīnsarkanajām sēkliņām un citiem dekoriem izdaiļota. To vari pagatavot svētkiem kā individuālās porcijās, tā lielā traukā – vienaldzīgo nebūs. Turklāt vēl labāk šie salāti garšos nākamajā dienā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit