apelsīni kūka biskvīts krēms
Foto: Shutterstock

Aukstie ziemas mēneši, kad mūsu platuma grādos par vietējo augļu un ogu ražu varam aizmirst, ir piemērots brīdis, lai ļautos sezonas piedāvājumam no siltajām zemēm. Veikalu plauktus šobrīd aizņēmuši dažādu šķirņu apelsīni, tāpēc būtu grēks neizmantot, lai savā mājas virtuvē uzburtu ko gardu!

Desertos lielākoties izmanto svaigi spiestu apelsīnu sulu un smalki sarīvētu miziņu, bet rūpīgi izgrieztas sulīgā augļa šķēlītes – kūku dekorēšanai. Sulīgais un saldais citrusauglis ir itin saderīgs ar šokolādi, kā arī paspilgtinās irdenu un gaisīgu miltu biskvītu garšu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!