Maizes šķēlītes griez biezas! Plānas maizes šķēles būs cietākas pēc apcepšanas uz pannas, bet biezākas pamatīgi uzsūks olu un piena maisījumu, kas ir pamats izteikti sulīgām, bet ne pārāk mitrām saldajām olu maizītēm jeb franču grauzdiņiem.
Izteiktākai garšai – pievieno vaniļu vai kanēli olām. Olu un piena sakultajai masai, kurā maizes šķēlītes no abām pusēm iemērcēt, tas piešķirs izteiksmīgāku garšu. Bet lai maizes šķēles, cepot uz pannas, būtu ar kraukšķīgu un saldenu garoziņu, pēc izmērcēšanas olu maisījumā apbārsti ar pavisam nedaudz cukura.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit