Kā krēmzupas pagatavot patiesi ātri? Ņem talkā saldētos dārzeņus, konservētus pākšaugus, karstu ūdeni un buljona kubiņu. Tā ietaupīsi laiku, ko parasti velti dārzeņu mizošanai un griešanai, cepšanai un vārīšanai. Zibenīgi pagatavojamas ir, piemēram, tomātu zupas no konservētiem tomātiem vai balto pupiņu krēmzupa, kuru pagatavot no konservētām pupiņām, ja palīgā nāk jaudīgs un uzticams blenderis.
Nesteidzīgas gatavošanas baudītāji un tie, kuri mīl, ka garšu nianses paveras pa zupas karotei vien, patiks nedaudz laikietilpīgākas receptes. Izcili aromātiskas dārzeņu krēmzupas sanāk tad, ja dārzeņus nevis sutina katliņā, bet gan izcep cepeškrāsnī. Zupai būs pavisam cits, dziļākas garšas smeķis.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit