frikadeļu zupa frikadeles
Jebkura zupa, ja tai pievienotas apaļas jo apaļas frikadeles, kļūs tūkstošreiz gardāka, piekritīsiet? Gan klasiskā dārzeņu zupā, gan tomātu zupā vai pat skābeņu zupā frikadeles būs tās, kas piešķirs pavisam citu garšu, tādējādi zupai tikai iegūstot. Laiks meklēt lielo grāpi un ķerties pie darba!

Frikadeles var virpināt no tā izejmateriāla, kas pašiem šķiet visgardākais – cūkgaļas, liellopa gaļas, vistas vai tītara gaļas un pat zivs. Galvenais, lai masa samalta gaļasmašīnā un maksimāli svaiga. Labākam rezultātam vari apvienot pat divus gaļas veidus. Bez ierastās cūkas un liellopa maltās gaļas masas iesakām pamēģināt arī cūkas un vistas maltās gaļas apvienojumu attiecībā 1:1. Tā gaļas bumbiņas būs garšas ziņā maigākas, mazāk treknas un masas ziņā vienmērīgākas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!