Batātes ir visai pateicīgi dārzeņi dažādām maltītēm – tos var paslēpt pat kūkās. Taču šoreiz koncentrēsimies uz pamatēdieniem. Ērtākais veids, protams, ir saldo kartupeli cept cepeškrāsnī, pirms tam apviļājot garšvielās. Taču tas lieliski iederas arī dažādos ēdienos – sacepumos, krēmzupās, sautējumos un karijos. It īpaši sautējumos un karijos, jo – saldais kartupelis piešķir šiem ēdieniem skaistu krāsu, viegli saldenu garšu un tik patīkamo tumīgumu. Un bez miltu vai kāda cita iebiezinātāja pievienošanas!
Kādas garšvielas piestāv saldajam kartupelim?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit