Un mēs nedomājam, pievienojot kādu saldenu lazdu riekstu vai vaniļas sīrupiņu… Melns espreso ar apelsīnu sulu saulainu pēcpusdienu padarīs spirgti priecīgu. Krēmīgo putiņu kafijas mīļiem iesakām pamēģināt pašiem mājās pagatavot "frappe", kokosriekstu un Ceilonas tējas lati vai auzu dzēriena lati ar balto šokolādi – tas būs gluži kā deserts. Un ja nu pēkšņi kāds pavasara bacilis nomāc, vienmēr var uzbrūvēt Štirlica kafiju ar ķiplociņu!
Ja ar kafijas gatavošanu mājās esi uz "jūs", tad te būs daži padomraksti, kas noderēs:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit