Iestājoties pavasarim, jau šonedēļ tiks aizvadīti vieni no tradīcijām bagātākajiem svētkiem – Lieldienas. Šajos svētkos kopīgi ar saviem tuvajiem piedalāmies dažādās svētku aktivitātēs, iepazīstamies ar senlatviešu ticējumiem, kā arī sagatavojam svētku galdu un izbaudām laiku kopā. Lai sniegtu radošas idejas, kā bagātināt Lieldienas ar jaunām garšām, “Maxima” garšu vēstnesis Raimonds Zommers dalās ar trīs viegli pagatavojamām Lieldienu uzkodu, pamatēdiena un deserta receptēm līdz 20 eiro vērtībā, ar kurām iepriecināt sevi un savus mīļos.
"Lieldienas ir īpaši svētki, ko iemīļojuši gan bērni, gan pieaugušie. Šis ir laiks, kad varam iepriecināt sevi ar radošām nodarbēm, kā, piemēram olu krāsošanu, kā arī iepriecināt pašus mazākos, iejūtoties Lieldienu zaķa lomā. Lai arī kā izvēlamies pavadīt šo dienu, viens no Lieldienu simboliem ir olas, kuras var pagatavot un baudīt dažādos veidos. Kopā ar "Maxima" garšu vēstnesi Raimondu Zommeru esam sagatavojuši 3 recepšu idejas, kā izmantot un pagatavot olas tā, lai iepriecinātu garšu kārpiņas gan pamatēdienu cienītājiem, gan saldā ēdiena mīļotājiem," stāsta "Maxima Latvija" korporatīvo komunikāciju projektu vadītāja Laura Bagātā.
Mazsālīts lasis ar bietēs marinētām olām
Uzkodas izmaksas četriem – 18,42 eiro. 2023. gada 4. aprīļa aprēķins, pērkot produktus "Maxima" veikalos.
Gaļas bumbiņas tomātu mērcē pildītas ar paipalu olām
Gaļas bumbiņu izmaksas četriem – 12,38 eiro. 2023. gada 4. aprīļa aprēķins, pērkot produktus "Maxima" veikalos.
Šokolādes krēms brilē
Deserta izmaksas četriem – 6,22 eiro. 2023. gada 4. aprīļa aprēķins, pērkot produktus "Maxima" veikalos.