No pashas līdz varenam kēksam – kūku un desertu idejas Lieldienu galdam
Foto: Shutterstock
Vārītas olas visdažādākajās formās un garšās, svaigo salātu bļodas un sāļās uzkodiņas, protams, ir gardi un patīkami ēst Lieldienās. Tomēr, kā jau ikvienos svētkos – bez salda deserta vai kūkas neiztikt! Bagātīga biezpiena pasha, apaļš un varens kēkss, zaķa gardumi burkānkūku formā – pa kādai receptei, kas izdabās katra kārumnieka iecerēm, atradīsi no "Tasty.lv" recepšu krājumiem.

Vārīta vai nevārīta? Ar riekstiem, žāvētiem augļiem vai sukādēm? Varbūt gatavot maziņas? Tradicionālo Lieldienu biezpiena pashu var pagatavot visdažādākajos veidos. Tā ir klasika, kuru vari pielāgot savām garšu prioritātēm. Ja negaršo žāvētas aprikozes, biezpiena masai pievieno, piemēram, sukādes. Vai esi ēdis pashu, kurai pievienots kakao? Ja vēl nē, pēdējais laiks izmēģināt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!