Ketijas foto - 224
Foto: Publicitātes foto
Lieldienās esam sacentušies ne tikai pašu krāsoto olu krāšņumā, atrādot tās ģimenei un draugiem klātienē un sociālajos tīklos, bet parādījuši – kurš tad svētkos atnācis ar stiprākajām olām. Labi, vienu divas esam apēduši ar sāli tāpat, lai nākamajā gadā nemelotu, tomēr nereti vien pārpalikušas vēl. Kā izmantot vārītās Lieldienu olas dažādās receptēs?

"Pēc Lieldienu olu krāsošanas un ripināšanas, kā arī citām jautrām aktivitātēm, svinētājiem bieži vien paliek pāri prāvs olu skaits, ko var izmantot dažādu garšīgu ēdienu pagatavošanai, tā parūpējoties par to, lai ēdiens neiet zudumā," saka Latvijas Apvienotās Putnkopības asociācijas (LAPNA) izpilddirektore Anna Ērliha.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!